Våga måla väggarna i färg

 

Vitt och grått är visserligen mycket säkra färger som definitivt kommer att bli en succé i de rum som man inreder. Men faktum är att man kan vinna väldigt mycket på att sätta en färgklick på väggarna. Det är inte alla som vågar göra detta, men om man vågar så kan man vara säker på ett strålande resultat som är någonting utöver d1200px-EWM_paint_2007et vanliga. Använd dig inte heller av klassiska färgkombinationer, utan våga tänka utanför ramarna. Ta en titt på mängder med inredningsbilder och se vad de har gjort för att skapa en elegant och stilfull ton i ett rum som faktiskt har färger.

Du kan antingen experimentera vilt på egen hand eller ta hjälp av en designer när du vill skapa unika färgkombinationer i ditt hem. Det finns egentligen inga fel som man kan göra och det absolut värsta som kan hända är att du får måla om. Det är smart att sätta en färg på väggarna och därefter inreda med en annan färg. Till exempel måla väggarna i mossgrönt och ha en vacker nyans av lila på de olika möblerna. Om du vill känna dig ännu säkrare kan du välja att endast ha utbytbara saker i den nyansen som du har valt. En del väljer helt att lämna över inredningen på en designer, det är dock viktigt att du känner att du kan trivas och att just din stil kommer att komma fram. Genom att gå in på Recidensmagasin kommer du att få inspiration till färger som du sannolikt inte har tänkt dig tillsammans innan, men som trots det kan ge ett helt fantastiskt och väldigt elegant resultat.

Article by julius

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.