Kul designdetaljer för varje rum

När du är färdig med att inreda ditt hem på det stora hela är det dags att lägga till de där detaljerna som gör det mer personligt. Egna foton, barnens teckningar och roliga gadgets är bara några exempel på unika föremål. Designen kan bryta helt med resten av hemmet som finurliga överraskningsmoment eller smälta in snyggt i sin omgivning.

Du hittar allt du behöver för att ge ditt hem den lilla extra snitsen hos Hus och hemma som dessutom har större möbler som snygga kontinentalsängar, fina trädgårdsmöbler, soffor och bord. Här får du dock några tips om roliga föremål som både är användbara och väldesignade.

Badrum och kök

Hemmets mest praktiska rum är badrummet och köket och här är det särskilt viktigt med hygien och funktion. Med en ångrengörare får du inte bara rena ytor utan även snyggare kläder och du kan göra moppandet roligare med mopptofflor för hela familjen. Tänk också på att förvara maten rätt för att undvika bakteriehärdar och med kul förpackningslådor blir det lätt som en plätt. Introducera färger med posters eller små figuriner och komplettera med gardiner i granna kulörer

Fixa en skön stämning

Se också till att din bostad är rofylld genom att göra en stressreducerande inredning med mjuk belysning, ett spabad eller en innovativ luftfuktare med skiftande LED-ljus. Sätt upp intressant konst på väggarna och skaffa stämningsfulla eldstäder i modern design. Blommor gör alltid ett fräscht intryck och passar lika bra i badrummet som i vardagsrummet.

Barnens rum

Även småttingarnas rum kan göras extra fint med design och här kan du vara extra lekfull. Köp en potta som ser ut som en riktig toalettstol med spolljud och förvara leksakerna i mönstrade lådor som ser ut som djur eller fordon. Sätt upp roliga, självlysande dekaler på väggarna och låt roliga spel bli färggranna och aktiverande leksaker som du och barnen kan syssla med tillsammans.

Article by Alexandra

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.