Inreda när man bor litet

 

Att inreda ett litet hem med små utrymmen är givetvis lite klurigare än när man har stora ytor att arbeta med. Samtidigt så vill man att det ska vara både praktiskt, funktionellt och givetvis snyggt. Det finns en del tips och tricks man bör ta till när man inreder små utrymmen, för att ta tillvara på rummets plats så mycket som möjligt. Till exempel bör du sätta in garderober som når ända upp till taket, eller skåp med takhöjd istället för en liten byrå. Det är lätt hänt att man tänker att små rum ska ha små möbler, men detta är inte alltid det som är mest praktiskt.

Om du bor litet bör du dessutom tänka kreativt när det kommer till möblerna. Dina möbler kan ha många fler OLYMPUS DIGITAL CAMERAanvändningsområden än du tror. Varför inte bygga en säng på en bokhylla till exempel? På så sätt har du förvaring under din säng för dina böcker och det kommer garanterat att se snyggt ut. Ett sätt att spara mycket plats i ett litet sovrum, är att om takutrymmet tillåter, bygga upp din säng i taket. Då får du mer plats under din säng, och det kan dessutom bli väldigt mysigt och stilfullt. Detta är ett fantastiskt sätt när man känner att man har begränsat med plats och att sängen tar mer plats än den borde.

Se till att nyttja den förvaring du har på bästa sätt. Dessutom kan du göra detta genom att till exempel sortera allt i lådor i en låda med mera. Då är det enklare att se vad du har och hitta det du behöver. Att sätta en hylla ovanför en dörr är ett smart sätt att skapa förvaring. Om du ser dig omkring i ditt hem, eller bara i det rum som du befinner dig i, kommer du sannolikt att upptäcka att det finns möjligheter till förvaring som du inte har tänkt på förut. Se till att tänka lite utanför boxarna så kommer du att komma på fler lösningar. Gå dessutom in på Sköna hem för fler tips och råd angående hur du ska göra, och hur du ska tänka när du väljer att inreda i ett litet rum på ett sätt som både är praktiskt och snyggt.

Article by julius

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.