Inredningsmissar du bör undvika

 

De flesta kan inreda ett hem stilfullt och trivsamt, speciellt om du undviker dessa inredningsmissar så kommer ditt hem genast att se mer stilfullt ut. Ta en titt i ditt hem och se vad du gör fel, det kostar ingenting att rätta till dessa inredningsmissar och genom att ta lite tid på dig, och tänka efter, så kommer du att kunna inreda ditt hem bättre redan idag.

  • Alldeles för mycket mönster – För mycket mönster får ditt hem att se rörigt ut. Kanske kan du plocka bort någonting?Home Renovations - Tear Out
  • För många kuddar – Om du har så mycket kuddar så att man inte kan sitta i soffan utan att plocka bort några, så bör du överväga att göra dig av med några stycken. Kuddar ska fungera både praktiskt och stilfullt, de kan ge en positiv klick i inredningen men bör inte ta över.
  • Trassliga sladdar – Detta kan förstöra vilken inredning som helst och om du har trassliga sladdar i ett hörn eller någonstans synligt bör du se till att göra någonting åt dem så snart som möjligt. Det kommer att höja elegansen i ditt hem.
  • Inplastade möbler – Någonting som borde vara förbjudet, om du är rädd för att möblerna ska fläckas ned bör du välja tvättbara möbler eller lägga ut filtar som skydd.
  • Välj möbler efter storleken på rummet. Det ser inte bra ut med för små möbler på en för stor yta, eller för stora möbler på en liten yta. Detsamma gäller möbler som är i olika höjder, detta kan se väldigt slarvigt ut och bör undvikas.
  • Även om du älskar ett mönster bör du inte övernyttja det, det kan bli otroligt överväldigande i ett rum.

Article by julius

It seems like this author has no description. Add your discription/bio at user profile or disable this widget in theme customizer if you dont want to use it.